Открыть главное меню
Главная
Случайная
Войти
Настройки
О hpluswiki
Отказ от ответственности
hpluswiki
Найти
Редактирование:
CNTRL
(раздел)
Внимание:
Вы не вошли в систему. Ваш IP-адрес будет общедоступен, если вы запишете какие-либо изменения. Если вы
войдёте
или
создадите учётную запись
, её имя будет использоваться вместо IP-адреса, наряду с другими преимуществами.
Анти-спам проверка.
Не
заполняйте это!
==Publications== {{medline-entry |title=Antioxidant status, lipid and color stability of aged beef from grazing steers supplemented with corn grain and increasing levels of flaxseed. |pubmed-url=https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26318758 |abstract=Angus steers were grazed on unsupplemented pasture ([[CNTRL]]), pasture supplemented with 0.7% BW cracked corn (FLAX-0), FLAX-0 with 0.125% and 0.250% BW of whole flaxseed (FLAX-1 and FLAX-2). Six steers were grazed per treatment for 70 days, with start and finish weights of 458 and 508 kg. At 24 h post slaughter, longissimus thoracis were harvested, and steaks assigned to treatments of postmortem aging time under vacuum (PM; 3, 14 and 56 days) with or without five days of aerobic exposure (AE). Meat antioxidant status was higher (P<0.05) when feeding [[CNTRL]] and FLAX-1 than FLAX-0 and FLAX-2. Under AE, lipid oxidation was highest for FLAX-2 (P<0.05), and lowest for FLAX-1. Greatest TBARs and lowest antioxidant capacity and redness values were obtained with AE and the longer PM (P<0.05). Beef oxidative stability through AE improved by adding a low flaxseed level to supplemented corn grain, but deteriorated by adding a high flaxseed level or by extending PM. |mesh-terms=* Animals * Animals, Inbred Strains * Antioxidants * Argentina * Cattle * Diet * Dietary Fats * Flax * Food Packaging * Food Quality * Food Storage * Herbivory * Humans * Lipid Peroxidation * Male * Meat * Muscle, Skeletal * Oxidation-Reduction * Pigments, Biological * Seeds * Weight Gain * Zea mays |keywords=* Aging * Antioxidant * Argentine beef * Oil seeds * Oxidative stability * Pasture * Retail display |full-text-url=https://sci-hub.do/10.1016/j.meatsci.2015.07.026 }}
Описание изменений:
Пожалуйста, учтите, что любой ваш вклад в проект «hpluswiki» может быть отредактирован или удалён другими участниками. Если вы не хотите, чтобы кто-либо изменял ваши тексты, не помещайте их сюда.
Вы также подтверждаете, что являетесь автором вносимых дополнений, или скопировали их из источника, допускающего свободное распространение и изменение своего содержимого (см.
Hpluswiki:Авторские права
).
НЕ РАЗМЕЩАЙТЕ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЯ ОХРАНЯЕМЫЕ АВТОРСКИМ ПРАВОМ МАТЕРИАЛЫ!
Отменить
Справка по редактированию
(в новом окне)