Редактирование:
Longevity Cookbook
(раздел)
Перейти к навигации
Перейти к поиску
Внимание:
Вы не вошли в систему. Ваш IP-адрес будет общедоступен, если вы запишете какие-либо изменения. Если вы
войдёте
или
создадите учётную запись
, её имя будет использоваться вместо IP-адреса, наряду с другими преимуществами.
Анти-спам проверка.
Не
заполняйте это!
== Wind down == The project didn't achieve it's full scope due to a number of issues:<ref>[https://m.facebook.com/groups/521257937951442?view=permalink&id=2059795114097709&fs=1&focus_composer=0 "What happened to Maria Konovalenko's Longevity Cookbook project? Curious." - Facebook discussion]</ref> <blockquote> "Dear supporter, Today I’m writing to you to deliver the Longevity Cookbook. It has been an incredibly long time, and I would like to sincerely apologize for that. The Longevity Cookbook is the work product of the [[Science for Life Extension Foundation]], a Moscow-based non-profit. The book that you find attached to this note is by no means a completed work; the reason for that (and for the delay) is that the Foundation team that was working on it at the time of the crowdfunding campaign grossly underestimated the cost that was necessary to complete the project (for example, the amount of taxes due in California wasn’t taken into account). I had a falling out with the Foundation at the end of 2014, and this also contributed to the delay in the delivery of the book. Since then I have put more than $9,000 of my own personal money into the Cookbook project, but I can’t bring it to completion by myself. The Cookbook as you find it now will tell you about a few cool things nonetheless. You will learn about the existing pharmacological and gene therapy approaches to boost longevity, the impact your microbiome may have on your health, existing dietary interventions and even about growing food with required properties. The Cookbook ends with a summary of the impact of various foods and beverages on different age-related diseases. The Cookbook contains an extensive (though by no means comprehensive) compendium of risk factors and mitigating factors relating to diseases of aging, including a citation of the scientific studies that were carried out to investigate the impact of a particular food product on a certain health parameter in a certain population. This project did not go as I hoped or planned. I am personally embarrassed by the idea that many of you believed in the project, supported us, and what I was able to deliver was but a shadow of what I would have hoped for. If you are angry, I understand that. I might be too. But I have really tried my best. Please, forgive me for the broken trust and the delay in the Longevity Cookbook production. It is my hope you will find the gathered information useful in your everyday life." Sincerely yours, Maria Konovalenko </blockquote>
Описание изменений:
Пожалуйста, учтите, что любой ваш вклад в проект «hpluswiki» может быть отредактирован или удалён другими участниками. Если вы не хотите, чтобы кто-либо изменял ваши тексты, не помещайте их сюда.
Вы также подтверждаете, что являетесь автором вносимых дополнений, или скопировали их из источника, допускающего свободное распространение и изменение своего содержимого (см.
Hpluswiki:Авторские права
).
НЕ РАЗМЕЩАЙТЕ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЯ ОХРАНЯЕМЫЕ АВТОРСКИМ ПРАВОМ МАТЕРИАЛЫ!
Отменить
Справка по редактированию
(в новом окне)
Навигация
Персональные инструменты
Вы не представились системе
Обсуждение
Вклад
Создать учётную запись
Войти
Пространства имён
Статья
Обсуждение
русский
Просмотры
Читать
Править
История
Ещё
Навигация
Начало
Свежие правки
Случайная страница
Инструменты
Ссылки сюда
Связанные правки
Служебные страницы
Сведения о странице
Дополнительно
Как редактировать
Вики-разметка
Telegram
Вконтакте
backup