Редактирование:
DUT
(раздел)
Перейти к навигации
Перейти к поиску
Внимание:
Вы не вошли в систему. Ваш IP-адрес будет общедоступен, если вы запишете какие-либо изменения. Если вы
войдёте
или
создадите учётную запись
, её имя будет использоваться вместо IP-адреса, наряду с другими преимуществами.
Анти-спам проверка.
Не
заполняйте это!
==Publications== {{medline-entry |title=Simultaneous liquefaction, saccharification, and fermentation of L-lactic acid using aging paddy rice with hull by an isolated thermotolerant Enterococcus faecalis [[DUT]]1805. |pubmed-url=https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32388689 |abstract=Simultaneous liquefaction, saccharification, and fermentation (SLSF) has attracted much attention for the production of bio-based chemicals, including L-lactic acid, due to its high efficiency and low cost. In this study, a lactic acid-producing bacterium with high tolerance of temperature up to 55 °C was isolated and characterized as Enterococcus faecalis [[DUT]]1805. Various strategies of stepwise controlled temperature were proposed and investigated for glucose utilization. The results indicated that E. faecalis [[DUT]] 1805 exhibited an optimal temperature at 50 °C, which could achieve temperature compatibility of enzyme, saccharification, and fermentation, and decrease the possibility of contamination by the other microorganisms during the large-scale fermentation. To reduce the cost of raw material and operation for lactic acid production, aging paddy rice with hull (APRH) was used in L-lactic acid production by simultaneous liquefaction, saccharification, and fermentation (SLSF). An open SLSF operation at 50 °C and pH 6.5, and 17% (w/v) solid loading in 5 L bioreactors was demonstrated with the lactic acid titer, yield, and productivity of 73.75 g/L, 87% to initial starch, and 2.17 g/(L h), respectively. |keywords=* Aging paddy rice with hull (APRH) * Corn steep liquor powder (CSLP) * High-thermotolerance * Lactic acid * Saccharification and fermentation (SLSF) * Simultaneous liquification |full-text-url=https://sci-hub.do/10.1007/s00449-020-02364-y }}
Описание изменений:
Пожалуйста, учтите, что любой ваш вклад в проект «hpluswiki» может быть отредактирован или удалён другими участниками. Если вы не хотите, чтобы кто-либо изменял ваши тексты, не помещайте их сюда.
Вы также подтверждаете, что являетесь автором вносимых дополнений, или скопировали их из источника, допускающего свободное распространение и изменение своего содержимого (см.
Hpluswiki:Авторские права
).
НЕ РАЗМЕЩАЙТЕ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЯ ОХРАНЯЕМЫЕ АВТОРСКИМ ПРАВОМ МАТЕРИАЛЫ!
Отменить
Справка по редактированию
(в новом окне)
Навигация
Персональные инструменты
Вы не представились системе
Обсуждение
Вклад
Создать учётную запись
Войти
Пространства имён
Статья
Обсуждение
русский
Просмотры
Читать
Править
История
Ещё
Навигация
Начало
Свежие правки
Случайная страница
Инструменты
Ссылки сюда
Связанные правки
Служебные страницы
Сведения о странице
Дополнительно
Как редактировать
Вики-разметка
Telegram
Вконтакте
backup